Home > A weboldal építése > Az első lépések > Első lépesek új tárhelyén

Első lépesek új tárhelyén

A tárhelye a megrendelés jóváhagyásával aktív és használható. A weboldal feltöltését néhány egyszerű beállítás előzi meg, amivel a szükséges felhasználói fiókok aktiválása is megtörténik.


Első lépés – Belépés a WebAdmin felületre


A WebAdmin felületet az admin.webonic.hu címen találja meg. A belépés a megrendelésnél választott felhasználónévvel és jelszóval történik. A webadmin felület Adminisztrációs pult lapján válassza ki a kezelendő szolgáltatást.


Második lépés – E-mail címek létrehozása


A bal oldali menüoszlopban válassza ki az E-mail menüpontot és hozza létre az e-mail címeket. 

A webmail felület a következő címeken érhető el:

Kapcsolódó cikkek:


Harmadik lépés – FTP fiókok létrehozása


A bal oldali menüoszlopban válassza ki az FTP menüpontot és hozza létre az FTP fiókot. Kiszolgálóként az azöndomainje.hu címet használja, viszont ha a domainje még nincs szervereinkre irányítva, kiszolgálókén az FTP menüponton belül található IP címet adja meg. A weboldala teszteléséhez a http://azondomainje.hu.d.websupport.sk URL címet használja.

Kapcsolódó cikkek:


Negyedik lépés – Adatbázis létrehozása


A bal oldali menüoszlopban válassza ki az Adatbázisok menüpontot és hozza létre a domainhez kapcsolódó adatbázist. A phpMyAdmin adminisztrációs rendszer címeit is itt találja. A felhasználónevet és a jelszót az adatbázis létrehozásánál adja meg. A létrehozás csak a WebAdmin felületen engedélyezett.