Home > Tárhely - általános információk > Biztonsági határértékek > Biztonságos határérték e-mail küldésnél

Biztonságos határérték e-mail küldésnél

A biztonsági korlátozás célja az, hogy meggátolja a hackerek által kiküldött spam levelek terjesztését. Ez levelezése teljeskörű védelmére szolgál.


Alapértelmezetten egy e-mail címről 300 e-mailt  és egy domain alól óránként összesen 2000 e-mailt küldhet ki. Amennyiben egy levelet küld ki több címzettnek, a végső értékbe az összes címzett száma számítódik be. A határértékbe viszont nem számítódnak be a Webonicnál kezelt e-mail címek.


A határérték túllépését követő 60 percig blokkolva lesz az e-mail küldés funkciója az adott e-mail címről. Ez idő alatt a kiküldött levelek nem kerülnek kézbesítésre, így 60 perc eltelte után újra kell őket küldeni. SMTP szerver használatakor az e-mail kliens (Outlook, Thunderbird) hibajelentést dob és nem lesz hajlandó további e-maileket küldeni. A phpmail() függvény használatakor nem jelenik meg hibajelentés.


Abban az esetben, ha több jogszerű e-mail küldésére van szüksége, örömmel növeljük Önnek a biztonsági korlátot. Elég, ha kitölti rövid űrlapunkat, a többiről mi már gondoskodunk.


Arra az esetre, ha nincs szüksége egyidejű levélküldésre, kérjük küldje ki őket adagokban, vagy használja következő speciális szolgáltatásaink egyikét:

Bízunk benne, hogy megérti az intézkedés szükségszerűségét, amely fő célja e-mail szolgáltatásunk magas színvonalának megőrzése.