Home > A weboldal promóciója > Keresési statisztikák

Keresési statisztikák

Az internet két rendkívüli eszközt biztosít, mely egyrészből ingyenes, másrészről pedig a piackutatás terén nagyon hasznos és nagyban segíthetik döntéseit.

Keresési statisztikák


A keresési statisztikák a naponta felkutatott trendek és információk eredményei. Összesített és rendszerezett formában ezek az adatok rendkívüli betekintést nyújtanak különböző területek, ágazatok vagy egy konkrét vállalkozás működésébe. A statistikai adatok szerint döntéseink alaposabbak és alátámasztottak lehetnek. Más és más terület, más időszak és különféle országok vagy régiók alapján összehasonlíthatók a kulcsszavakra való rákeresés.

Az eszközzel a következő információkoz juthat hozzá:

Trendek a keresésben

Elég ha megadja a keresett kifejezést és elindítja a keresést. 


A Kifejezés hozzáadása gombbal újjabb kifejezéseket tud hozzáadni a kereséshez. A keresett kifejezések mezőbe ira be például a terméke/szolgáltatása nevét amelyrő többet szeretne tudni. A Regionális érdeklődés mezőben válassza ki a kért országot.


Versenytárs elemzés

A versenytásrs elemzéshez elég, ha a keresett kifejezés mezőbe a vesenytárs márkájat írja be. Így megtudja, mely márkaról mennyire érdeklődnek az emberek.


Földrajzi felmérés

A földrajzi felmérés esetében a Regionális érdeklődés mezőben válassza ki a kért országot/régiót, amelyben a kifejezést iránti érdeklődést szeretné elemezni.


Iparági trendek

Érdekes információkat szerezhet egy bizonyos terület, szektor vagy a tevékenység típus iránti érdeklődésről. Ebben az esetben összehasonlításként az Időintervallumok-t válassza és az Időintervallum hozzáadása gombbal adja meg a kért időintervallumot.


Vásárlási statisztikák országonként

A vásárlási statisztikák felfedezéséhez a Consumer Commerce Barometer szolgál. A vásárlási statisztikákat számos földrajzi és termékkategóriákan mutatja ingyenesen. Könnyen felfedezheti potenciális vásárlói viselkedését más országokban is (nem csak az interneten).


Hasznos linkek