Home > E-mailek kezelése > Webmail > A webmail beállítása

A webmail beállítása

A webmail beállításait a bejelentkezést követően a jobb felső sarokban lévő Beállítasok gombra kattintva majd a bal oldalon levő Beállítasok lehetőség alatt találja.

Felhasználói felület

A Felhasználói felület részben beállítható a felületen használt nyelv, valamint tartózkodási helyének időzónája. A dátum és idő formátuma is beállítható. A felület külalakját is ebben a részben lehet módosítani, igényeinek megfelelően Larry (alap színbeállítás) vagy klasszikus fehér szín használható.Postafiók nézet

Itt megtalálhatók például az Olvasási visszaigazolás küldése, Témák kibontása és Sorok száma egy oldalon beállítások.


Üzenetek írása

Ebben a részben több, az üzenetek létrehozásával kapcsolatos beállítás is megtalálható. Ha HTML üzeneteket szeretne létrehozni, ebben a részben engedélyezheti azokat, továbbá a Piszkozatok automatikus mentési idejét is beállíthatja.

Az Olvasási visszaigazolás megkövetelése és Kézbesítési visszaigazolás megkövetelése beállításokkal elérhető, hogy e-mailben értesüljön az üzenet kézbesítéséről. Továbbá a Helyesírás-ellenőrzés opció és a HTML üzenet alap karakterkészlete is itt található. 


Üzenetek megjelenítése

Az üzenetek megjelenítése részben a következő beállítások találhatók:

- Alapértelmezett karakterkódolás

- Távoli beágyazott képek megjelenítése

- Csatolt képek megjelenítése az üzenet alatt.


Címjegyzék

Ebben a részben a Névjegyek listázását (Megjelenített névKeresztnév Vezetéknév; Vezetéknév Keresztnév; Vezetéknév, Keresztnév) és az elérhetetőségek besorolásának formátumát állíthatja be.


Különleges mappák

Itt módosíthatja az alapértelmezett mappa felépítését (Draft, Junk, Sent és Trash).


Szerverbeállítások

A Szerverbeállítások rész jelentős beállításai közé a Törölt üzenetek ne legyenek megjelenítve és az Üzenet törlése, ha nem sikerül áthelyezni a törölt elemek mappába tartoznak. A Törölt elemek mappa ürítése beállítható automatikusra a kilépéskor.