SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítvánnyal a weboldal és a látogató közti információcsere biztonságos. Az SSL tanúsítvány egy rejtjelezett kulcs, mellyel az adatok védettek külsős behatolások ellen. A tanusítvány biztosítja, hogy a felhasználó számítógépe és a szerver közötti adatátvitel közben adatelfogásra vagy módosításra (pl. bejelentkezési adatok, születési szám, bankszámlaszám vagy más bizalmas adatok) ne legyen esély. Ezenfelül a weboldal hitelességet nyer az üzemeltető egyértelmű azonosításával és a Google jobb kereseti találatokat nyújt a keresőjén belül azon weboldalak számára, amelyek rendelkeznek SSL tanusítvánnyal.

Az SSL tanúsítványra szert tehet cégünkön keresztül, de más szolgáltatótól vásárolt tanúsítány is használható. Cégünk a DomenySSL-től rendeli a tanúsítványokat, éves díja 22800 Ft+ÁFA. A befizetés után telepítjük.

Single SSL tanúsítvány
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy ez a fajta tanúsítvány csak egy konkrét domain névhez alkalmazható:
  • pl. ha a tanúsítvány a www.azendomainem.hu-ra volt kiállítva, akkor a "https://azendomainem.hu"-t vagy a "https://barmi.azendomainem.hu"-t nem biztosítja.

Wildcard tanúsítvány
Ez a tanusítvány biztosítja egy domain és annak minden aldomainjének megbízhatóságát. A tanúsítvány éves díja 74500 Ft+ÁFA.